ביצה שהושרתה בחומץ די זמן (מספר ימים) קליפתה תעוכל, ושכבתה החיצונית תהא צמיגית אך אטומה, ואזי אפשר יהא להשליכה מגובה מוגבל. מעל גובה מסוים....לא.
התמונה נלקחה מויקיפדיה
מאת: ד"ר לירן שמשי
המחלקה לפיזיקה של מערכות מורכבות
מכון ויצמן למדע
הערה לגולשים
אם אתם חושבים שההסברים אינם ברורים מספיק או אם יש לכם שאלות הקשורות לנושא, אתם מוזמנים לכתוב על כך בפורום. אנו נתייחס להערותיכם. הצעות לשיפור וביקורת בונה תמיד מתקבלות בברכה.